Behangen en wandafwerking

Natuurlijk kan overal verf overheen, maar als wij vinden dat met behang een beter resultaat behaald wordt, of de wand wat ons betreft eerst een behandeling nodig heeft voordat het schilderwerk gaat plaatsvinden, dan zullen we u hierover van advies voorzien. En dat niet alleen, wij behangen ook!

Ook voor kleuradvies kunt u bij ons terecht. Wij houden rekening met uw vloer, de wandafwerking, uw interieur en uw eigen goede smaak. Wij beschikken bovendien over professionele kleurenwaaiers, zodat we u van een professioneel en volledig advies kunnen voorzien om tot een mooi resultaat te komen.

Één van onze specialisaties is het gebruik van glasvezelproducten die voor bijzondere mogelijkheden zorgen. Het gebruik van glasvezelwandeffecten in woonkamers, wachtkamers of trappenhuizen wordt vaak toegepast voor het herstellen van slechte wanden en om scheuren en bladders tegen te gaan. Het gebruik hiervan geeft een verbluffend mooi eindresultaat.

Wij kiezen voor duurzaamheid, zowel binnen als buiten. Want als je met duurzame producten werkt, weet je dat het eindresultaat optimaal is en ook voor wandafwerking gaan wij voor de hoogst haalbare kwaliteit! Daag ons uit met uw speciale wensen.

Schilderwerk

Binnen- en buitenschilderwerk, alle ondergronden, groot of klein, wij leveren continu kwaliteit en hoogstaand schilderwerk.

Behangen

Ook voor behang en wandafwerking draaien wij onze hand niet om en krijg je een kwalitatief en mooi eindresultaat.

Bedrijven

Het schilderwerk van uw bedrijfspand moet zowel binnen als buiten piekfijn in orde zijn, het is tenslotte het eerste visitekaartje dat u afgeeft!

VVE’s

Als alle huizen in de straat of appartementen op één rij dezelfde kwaliteit schilderwerk laten zien, dan pas is de straat af!

Kwaliteit met garantie

Sikkens QualityPainters
Onderhoud Nl Garantie

Langdurig onderhoud van uw huis is meer dan een likje verf. Wij zijn zogeheten Quality Painters. Dit keurmerk wordt gegeven aan vakmannen met de juiste diploma’s en voldoende ervaring. Bovendien bieden wij de OnderhoudNL
garantie. Hierdoor krijgt u optimale zekerheid en de garantie van betrouwbare vakmensen. Lees Meer

Wat zeggen onze klanten?

Frank uit Bussum: “Gebr. De Wit is zeer flexibel en levert goed werk. De mensen zijn beleefd en ik vertrouw ze een tijdelijke sleutel tot het huis zeker toe.”

Martin uit Utrecht: “Wij hebben heel goed samengewerkt met de mannen van Gebr. De Wit. Ze werkten heel nauwkeurig en netjes, kwamen hun afspraken na en communiceerden op een prettige manier. Vakmannen met hart voor hun werk en hun klanten!”

Recente opdrachten

Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 12 in /customers/7/7/7/gebrdewit.nl/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer_theme/include/classes/shortcodes/vc-basic-grid.php on line 175