Schilderen, behangen en meer

Schilderen is niet het enige dat we doen. We zorgen ook goed voor uw houtwerk, we adviseren u over kleurkeuzes en tal van andere zaken. Bovendien kunt u ook bij ons terecht voor behangen en wandafwerking.

Schilderen binnen & buiten

Voor zowel uw binnenwerk als het schilderwerk voor buiten bent u bij Gebroeders de Wit aan het juiste schilderadres. Met ruim 45 jaar ervaring en vele referenties krijgt u de garantie van een uitstekend resultaat! Lees meer

Behangen & wandafwerking

Ook het behangen en het mooi afwerken van wanden doen we graag voor u en met dezelfde garantie voor hoogstaande kwaliteit. We bedienen u graag van advies over alles, rekening houdend met uw interieur, de vloer en uw eigen goede smaak! Lees meer

Schilderwerk

Binnen- en buitenschilderwerk, alle ondergronden, groot of klein, wij leveren continu kwaliteit en hoogstaand schilderwerk.

Behangen

Ook voor behang en wandafwerking draaien wij onze hand niet om en krijg je een kwalitatief en mooi eindresultaat.

Bedrijven

Het schilderwerk van uw bedrijfspand moet zowel binnen als buiten piekfijn in orde zijn, het is tenslotte het eerste visitekaartje dat u afgeeft!

VVE’s

Als alle huizen in de straat of appartementen op één rij dezelfde kwaliteit schilderwerk laten zien, dan pas is de straat af!

Kwaliteit met garantie

Sikkens QualityPainters
Onderhoud Nl Garantie

Langdurig onderhoud van uw huis is meer dan een likje verf. Wij zijn zogeheten Quality Painters. Dit keurmerk wordt gegeven aan vakmannen met de juiste diploma’s en voldoende ervaring. Bovendien bieden wij de OnderhoudNL
garantie. Hierdoor krijgt u optimale zekerheid en de garantie van betrouwbare vakmensen. Lees Meer

Wat zeggen onze klanten?

Frank uit Bussum: “Gebr. De Wit is zeer flexibel en levert goed werk. De mensen zijn beleefd en ik vertrouw ze een tijdelijke sleutel tot het huis zeker toe.”

Martin uit Utrecht: “Wij hebben heel goed samengewerkt met de mannen van Gebr. De Wit. Ze werkten heel nauwkeurig en netjes, kwamen hun afspraken na en communiceerden op een prettige manier. Vakmannen met hart voor hun werk en hun klanten!”

Recente opdrachten

Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 12 in /customers/7/7/7/gebrdewit.nl/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer_theme/include/classes/shortcodes/vc-basic-grid.php on line 175