Contact of offerte

Contact

Alidalaan 11
1271 PB Huizen
Telefoon: 035 – 52 53 503
mail: info@gebrdewit.nl
BTW nr: NL 8558.39.946.B.01
KvK: 64782417

Offerteaanvraag

Wij komen graag bij u langs om met u door te spreken wat er moet gebeuren. Wij bieden advies op maat en binnen een week ontvangt u onze offerte. Wij werken uitsluitend met de beste materialen, zodat u gegarandeerd* jarenlang plezier heeft van onze werkzaamheden.

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen? Vult u dan het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Algemene Voorwaarden    Bekijk hier onze Algemene Voorwaarden

Schilderwerk

Binnen- en buitenschilderwerk, alle ondergronden, groot of klein, wij leveren continu kwaliteit en hoogstaand schilderwerk.

Behangen

Ook voor behang en wandafwerking draaien wij onze hand niet om en krijg je een kwalitatief en mooi eindresultaat.

Bedrijven

Het schilderwerk van uw bedrijfspand moet zowel binnen als buiten piekfijn in orde zijn, het is tenslotte het eerste visitekaartje dat u afgeeft!

VVE’s

Als alle huizen in de straat of appartementen op één rij dezelfde kwaliteit schilderwerk laten zien, dan pas is de straat af!

Kwaliteit met garantie

Sikkens QualityPainters
Onderhoud Nl Garantie

Langdurig onderhoud van uw huis is meer dan een likje verf. Wij zijn zogeheten Quality Painters. Dit keurmerk wordt gegeven aan vakmannen met de juiste diploma’s en voldoende ervaring. Bovendien bieden wij de OnderhoudNL
garantie. Hierdoor krijgt u optimale zekerheid en de garantie van betrouwbare vakmensen. Lees Meer

Wat zeggen onze klanten?

Peter uit Amersfoort: “Prima werk geleverd. Vakmannen die ook tijdig aangeven dat stucwerk niet alleen met schilderwerk hersteld kan worden. Keurig vooraf een prijsopgave. Geen verrassingen en alles strak in de lak!”

Martin uit Utrecht: “Wij hebben heel goed samengewerkt met de mannen van Gebr. De Wit. Ze werkten heel nauwkeurig en netjes, kwamen hun afspraken na en communiceerden op een prettige manier. Vakmannen met hart voor hun werk en hun klanten!”

Recente opdrachten

Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 12 in /customers/7/7/7/gebrdewit.nl/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer_theme/include/classes/shortcodes/vc-basic-grid.php on line 175