Onderhoudsplan

Langdurig onderhoud van uw huis is meer dan een likje verf. Wij zijn zogeheten Quality Painters. Dit keurmerk wordt gegeven aan vakmannen met de juiste diploma’s en voldoende ervaring. Om ons schilderwerk een lange levensduur te kunnen garanderen hebben wij een duidelijk plan van aanpak, het zogeheten Sikkens Huis Schilder Plan. Hierbij zijn uw wensen en uw budget leidraad voor de totstandkoming van een meerjarenplan. Wij inspecteren de te schilderen onderdelen, waarbij rekening gehouden wordt met de huidige status van uw pand en eventuele toekomstige problemen als houtrot, scheur- en blaarvorming, etc.

Op deze manier kunnen in het plan kosten gespreid worden en blijven we continu monitoren hoe de staat van het onderhoud is. Hierdoor bent u jarenlang verzekerd van vakwerk en blijft uw pand in uitstekende staat.

HuisSchilderPlan®

Een meerjaren onderhoudsvisieplan voor de particuliere woning. Het HuisSchilderPlan® is een initiatief van Sikkens. Het HuisSchilderPlan® met de bijbehorende unieke garanties – kan uitsluitend aangeboden worden door speciaal daarvoor aangestelde schildersbedrijven. U bent verzekerd van vakmensen die weten wat er nodig is voor een resultaat waarover u tevreden zult zijn.

OnderhoudNL

Wij bieden u de OnderhoudNL garantie. U krijgt optimale zekerheid en betrouwbare vaklui die voor u aan de slag gaan. Zo weet u zeker dat het opgeleverde werk, onze service en de bijbehorende garantie optimaal zijn! Deze garantie wordt ondersteund door VvE Belang, de Belangenorganisatie voor Appartementseigenaren en is ook nog eens wettelijk vastgelegd sinds 2005.

Sikkens QualityPainters
Onderhoud Nl Garantie
huisschilderplan

Schilderwerk

Binnen- en buitenschilderwerk, alle ondergronden, groot of klein, wij leveren continu kwaliteit en hoogstaand schilderwerk.

Behangen

Ook voor behang en wandafwerking draaien wij onze hand niet om en krijg je een kwalitatief en mooi eindresultaat.

Bedrijven

Het schilderwerk van uw bedrijfspand moet zowel binnen als buiten piekfijn in orde zijn, het is tenslotte het eerste visitekaartje dat u afgeeft!

VVE’s

Als alle huizen in de straat of appartementen op één rij dezelfde kwaliteit schilderwerk laten zien, dan pas is de straat af!

Kwaliteit met garantie

Sikkens QualityPainters
Onderhoud Nl Garantie

Langdurig onderhoud van uw huis is meer dan een likje verf. Wij zijn zogeheten Quality Painters. Dit keurmerk wordt gegeven aan vakmannen met de juiste diploma’s en voldoende ervaring. Bovendien bieden wij de OnderhoudNL
garantie. Hierdoor krijgt u optimale zekerheid en de garantie van betrouwbare vakmensen. Lees Meer

Wat zeggen onze klanten?

Frank uit Bussum: “Gebr. De Wit is zeer flexibel en levert goed werk. De mensen zijn beleefd en ik vertrouw ze een tijdelijke sleutel tot het huis zeker toe.”

Martin uit Utrecht: “Wij hebben heel goed samengewerkt met de mannen van Gebr. De Wit. Ze werkten heel nauwkeurig en netjes, kwamen hun afspraken na en communiceerden op een prettige manier. Vakmannen met hart voor hun werk en hun klanten!”

Recente opdrachten

Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 12 in /customers/7/7/7/gebrdewit.nl/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer_theme/include/classes/shortcodes/vc-basic-grid.php on line 175