;

Onderhoudsplan

Langdurig onderhoud van uw huis is meer dan een likje verf. Wij zijn zogeheten Quality Painters. Dit keurmerk wordt gegeven aan vakmannen met de juiste diploma’s en voldoende ervaring. Om ons schilderwerk een lange levensduur te kunnen garanderen hebben wij een duidelijk plan van aanpak, het zogeheten Sikkens Huis Schilder Plan. Hierbij zijn uw wensen en uw budget leidraad voor de totstandkoming van een meerjarenplan. Wij inspecteren de te schilderen onderdelen, waarbij rekening gehouden wordt met de huidige status van uw pand en eventuele toekomstige problemen als houtrot, scheur- en blaarvorming, etc.

Op deze manier kunnen in het plan kosten gespreid worden en blijven we continu monitoren hoe de staat van het onderhoud is. Hierdoor bent u jarenlang verzekerd van vakwerk en blijft uw pand in uitstekende staat.

HuisSchilderPlan®
Een meerjaren onderhoudsvisieplan voor de particuliere woning. Het HuisSchilderPlan® is een initiatief van Sikkens. Het HuisSchilderPlan® met de bijbehorende unieke garanties – kan uitsluitend aangeboden worden door speciaal daarvoor aangestelde schildersbedrijven. U bent verzekerd van vakmensen die weten wat er nodig is voor een resultaat waarover u tevreden zult zijn.

OnderhoudNL
Wij bieden u de OnderhoudNL garantie. U krijgt optimale zekerheid en betrouwbare vaklui die voor u aan de slag gaan. Zo weet u zeker dat het opgeleverde werk, onze service en de bijbehorende garantie optimaal zijn! Deze garantie wordt ondersteund door VvE Belang, de Belangenorganisatie voor Appartementseigenaren en is ook nog eens wettelijk vastgelegd sinds 2005.

Bel: 035 – 52 53 503

Vraag een offerte

Schilderwerk

Binnen- en buitenschilderwerk, alle ondergronden, groot of klein, wij leveren continu kwaliteit en hoogstaand schilderwerk.

Behangen

Ook voor behang en wandafwerking draaien wij onze hand niet om en krijg je een kwalitatief en mooi eindresultaat.

Bedrijven

Het schilderwerk van uw bedrijfspand moet zowel binnen als buiten piekfijn in orde zijn, het is tenslotte het eerste visitekaartje dat u afgeeft!

VVE’s

Als alle huizen in de straat of appartementen op één rij dezelfde kwaliteit schilderwerk laten zien, dan pas is de straat af!

Kwaliteit met garantie

Een schilder nodig? Dan belt u Gebroeders de Wit. Want al 45 jaar staan deze schilders bekend om hoogstaand schilderwerk. Goed geschoolde schilders met passie voor het vak die elk gegarandeerde kwaliteit leveren. Of het nu gaat om onderdelen van een gebouw, de kozijnen, boeidelen of deuren, wij maken uw huis of bedrijf, binnen en buiten weer mooi en bestand tegen weer en wind! Van plint tot plafond, van hout tot metaal, Gebroeders de Wit zijn vakmannen, met de garantie voor kwaliteit!

Wat zeggen onze klanten?

Gebr. De Wit is zeer flexibel en levert goed werk. De mensen zijn beleefd en ik vertrouw ze een tijdelijke sleutel tot het huis zeker toe.”

Frank - Bussum

Wij hebben heel goed samengewerkt met de mannen van Gebr. De Wit. Ze werkten heel nauwkeurig en netjes, kwamen hun afspraken na en communiceerden op een prettige manier. Vakmannen met hart voor hun werk en hun klanten!

Martin - Utrecht