;

Investeren in de toekomst

Het schilderen van uw huis heeft niet alleen met het uiterlijk te maken. Natuurlijk wordt uw huis er mooier van, maar wist u dat de waarde van uw huis aanzienlijk stijgt als het schilderwerk (buiten en binnen) in orde is? Zelfs de belastingdienst vindt het van belang dat uw huis of bedrijfspand er goed uitziet, want voor onderhoud aan uw pand wordt slechts 6% BTW berekend. Uw pand mooi in de verf en het levert nog iets op ook. Win-win, toch?

Winterschilder
Wilt u tussen oktober en maart gebruikmaken van onze diensten, dan bieden we u een fikse korting op al uw schilderwerk!

Erkend Leerbedrijf
Wij leiden graag mensen op met de voor ons zo belangrijke regel: kwaliteit en hoogstaand schilderwerk afleveren. Wij zijn dan ook een door Savantis (Vakcentrum Afbouw en Onderhoud, Presentatie en Communicatie) erkend leerbedrijf en begeleiden leerlingen van Savantis op tot Schilder (niveau 2) of Assistent Schilder (niveau 1). voor meer informatie; www.savantis.nl

Bel: 035 – 52 53 503

Vraag een offerte

Schilderwerk

Binnen- en buitenschilderwerk, alle ondergronden, groot of klein, wij leveren continu kwaliteit en hoogstaand schilderwerk.

Behangen

Ook voor behang en wandafwerking draaien wij onze hand niet om en krijg je een kwalitatief en mooi eindresultaat.

Bedrijven

Het schilderwerk van uw bedrijfspand moet zowel binnen als buiten piekfijn in orde zijn, het is tenslotte het eerste visitekaartje dat u afgeeft!

VVE’s

Als alle huizen in de straat of appartementen op één rij dezelfde kwaliteit schilderwerk laten zien, dan pas is de straat af!

Kwaliteit met garantie

Een schilder nodig? Dan belt u Gebroeders de Wit. Want al 45 jaar staan deze schilders bekend om hoogstaand schilderwerk. Goed geschoolde schilders met passie voor het vak die elk gegarandeerde kwaliteit leveren. Of het nu gaat om onderdelen van een gebouw, de kozijnen, boeidelen of deuren, wij maken uw huis of bedrijf, binnen en buiten weer mooi en bestand tegen weer en wind! Van plint tot plafond, van hout tot metaal, Gebroeders de Wit zijn vakmannen, met de garantie voor kwaliteit!

Wat zeggen onze klanten?

Gebr. De Wit is zeer flexibel en levert goed werk. De mensen zijn beleefd en ik vertrouw ze een tijdelijke sleutel tot het huis zeker toe.”

Frank - Bussum

Wij hebben heel goed samengewerkt met de mannen van Gebr. De Wit. Ze werkten heel nauwkeurig en netjes, kwamen hun afspraken na en communiceerden op een prettige manier. Vakmannen met hart voor hun werk en hun klanten!

Martin - Utrecht