Investeren in de toekomst

Het schilderen van uw huis heeft niet alleen met het uiterlijk te maken. Natuurlijk wordt uw huis er mooier van, maar wist u dat de waarde van uw huis aanzienlijk stijgt als het schilderwerk (buiten en binnen) in orde is? Zelfs de belastingdienst vindt het van belang dat uw huis of bedrijfspand er goed uitziet, want voor onderhoud aan uw pand wordt slechts 6% BTW berekend. Uw pand mooi in de verf en het levert nog iets op ook. Win-win, toch?

Winterschilder

Wilt u tussen oktober en maart gebruikmaken van onze diensten, dan bieden we u een fikse korting op al uw schilderwerk!

Erkend Leerbedrijf

Wij leiden graag mensen op met de voor ons zo belangrijke regel: kwaliteit en hoogstaand schilderwerk afleveren. Wij zijn dan ook een door Savantis (Vakcentrum Afbouw en Onderhoud, Presentatie en Communicatie) erkend leerbedrijf en begeleiden leerlingen van Savantis op tot Schilder (niveau 2) of Assistent Schilder (niveau 1). voor meer informatie; www.savantis.nl

winterschilder
erkend-leerbedrijf

Schilderwerk

Binnen- en buitenschilderwerk, alle ondergronden, groot of klein, wij leveren continu kwaliteit en hoogstaand schilderwerk.

Behangen

Ook voor behang en wandafwerking draaien wij onze hand niet om en krijg je een kwalitatief en mooi eindresultaat.

Bedrijven

Het schilderwerk van uw bedrijfspand moet zowel binnen als buiten piekfijn in orde zijn, het is tenslotte het eerste visitekaartje dat u afgeeft!

VVE’s

Als alle huizen in de straat of appartementen op één rij dezelfde kwaliteit schilderwerk laten zien, dan pas is de straat af!

Kwaliteit met garantie

Sikkens QualityPainters
Onderhoud Nl Garantie

Langdurig onderhoud van uw huis is meer dan een likje verf. Wij zijn zogeheten Quality Painters. Dit keurmerk wordt gegeven aan vakmannen met de juiste diploma’s en voldoende ervaring. Bovendien bieden wij de OnderhoudNL
garantie. Hierdoor krijgt u optimale zekerheid en de garantie van betrouwbare vakmensen. Lees Meer

Wat zeggen onze klanten?

Peter uit Amersfoort: “Prima werk geleverd. Vakmannen die ook tijdig aangeven dat stucwerk niet alleen met schilderwerk hersteld kan worden. Keurig vooraf een prijsopgave. Geen verrassingen en alles strak in de lak!

Martin uit Utrecht: “Wij hebben heel goed samengewerkt met de mannen van Gebr. De Wit. Ze werkten heel nauwkeurig en netjes, kwamen hun afspraken na en communiceerden op een prettige manier. Vakmannen met hart voor hun werk en hun klanten!”

Recente opdrachten

Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 12 in /customers/7/7/7/gebrdewit.nl/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer_theme/include/classes/shortcodes/vc-basic-grid.php on line 175