Overige diensten

Hout- en timmerwerken

Wij kunnen u helpen met houtrot. Wij kunnen deze opvullen en “genezen”. In geval van grote schade, hebben wij een zeer bekwame timmerman die ons daarbij helpt. Ook als u van plan bent te verbouwen naast het schilderwerk, ook dan kunt u bij ons terecht, want één aanspreekpunt werkt wel zo prettig, voor ons, maar bovenal voor u!

Glaszetten

In onze vele jaren van ervaring hebben we ook regelmatig glas mogen vervangen. Het kan natuurlijk voorkomen dat we tijdens het schilderen constateren dat er ergens een ruit stuk is. Dan vervangen we deze snel voor u.

Gevelreiniging

Voordat u de buitenkant van uw huis of bedrijfspand laat schilderen raden we u aan uw gevels te reinigen. Met onze hogedrukreinigers en ons speciale milieuvriendelijke algenbestrijdingsmiddel spuiten wij uw gevels weer zo goed als nieuw. Vervolgens besproeien wij de gevel met een speciaal eindproduct om water- en vuilaanslag te minimaliseren.

Door uw gevel- en schilderwerk regelmatig te laten reinigen zorgt u niet alleen voor een mooie uitstraling van uw huis of bedrijfspand, het zorgt er ook voor dat eventuele calamiteiten aan uw houtwerk of uw gevel tijdig door ons wordt gespot. Hierdoor kan ernstige schade voorkomen worden. Wij adviseren om minstens één maal per jaar de buitenkant van uw huis of kantoor te laten reinigen.

Schilderwerk

Binnen- en buitenschilderwerk, alle ondergronden, groot of klein, wij leveren continu kwaliteit en hoogstaand schilderwerk.

Behangen

Ook voor behang en wandafwerking draaien wij onze hand niet om en krijg je een kwalitatief en mooi eindresultaat.

Bedrijven

Het schilderwerk van uw bedrijfspand moet zowel binnen als buiten piekfijn in orde zijn, het is tenslotte het eerste visitekaartje dat u afgeeft!

VVE’s

Als alle huizen in de straat of appartementen op één rij dezelfde kwaliteit schilderwerk laten zien, dan pas is de straat af!

Kwaliteit met garantie

Sikkens QualityPainters
Onderhoud Nl Garantie

Langdurig onderhoud van uw huis is meer dan een likje verf. Wij zijn zogeheten Quality Painters. Dit keurmerk wordt gegeven aan vakmannen met de juiste diploma’s en voldoende ervaring. Bovendien bieden wij de OnderhoudNL
garantie. Hierdoor krijgt u optimale zekerheid en de garantie van betrouwbare vakmensen. Lees Meer

Wat zeggen onze klanten?

Peter uit Amersfoort: “Prima werk geleverd. Vakmannen die ook tijdig aangeven dat stucwerk niet alleen met schilderwerk hersteld kan worden. Keurig vooraf een prijsopgave. Geen verrassingen en alles strak in de lak!”

Martin uit Utrecht: “Wij hebben heel goed samengewerkt met de mannen van Gebr. De Wit. Ze werkten heel nauwkeurig en netjes, kwamen hun afspraken na en communiceerden op een prettige manier. Vakmannen met hart voor hun werk en hun klanten!”

Recente opdrachten

Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 12 in /customers/7/7/7/gebrdewit.nl/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer_theme/include/classes/shortcodes/vc-basic-grid.php on line 175