;

Overige diensten

Hout- en timmerwerken
Wij kunnen u helpen met houtrot. Wij kunnen deze opvullen en “genezen”. In geval van grote schade, hebben wij een zeer bekwame timmerman die ons daarbij helpt.< Ook als u van plan bent te verbouwen naast het schilderwerk, ook dan kunt u bij ons terecht, want één aanspreekpunt werkt wel zo prettig, voor ons, maar bovenal voor u! Glaszetten
In onze vele jaren van ervaring hebben we ook regelmatig glas mogen vervangen. Het kan natuurlijk voorkomen dat we tijdens het schilderen constateren dat er ergens een ruit stuk is. Dan vervangen we deze snel voor u.

Gevelreiniging
Voordat u de buitenkant van uw huis of bedrijfspand laat schilderen raden we u aan uw gevels te reinigen. Met onze hogedrukreinigers en ons speciale milieuvriendelijke algenbestrijdingsmiddel spuiten wij uw gevels weer zo goed als nieuw. Vervolgens besproeien wij de gevel met een speciaal eindproduct om water- en vuilaanslag te minimaliseren.

Door uw gevel- en schilderwerk regelmatig te laten reinigen zorgt u niet alleen voor een mooie uitstraling van uw huis of bedrijfspand, het zorgt er ook voor dat eventuele calamiteiten aan uw houtwerk of uw gevel tijdig door ons wordt gespot. Hierdoor kan ernstige schade voorkomen worden. Wij adviseren om minstens één maal per jaar de buitenkant van uw huis of kantoor te laten reinigen.

Bel: 035 – 52 53 503

Vraag een offerte

Schilderwerk

Binnen- en buitenschilderwerk, alle ondergronden, groot of klein, wij leveren continu kwaliteit en hoogstaand schilderwerk.

Behangen

Ook voor behang en wandafwerking draaien wij onze hand niet om en krijg je een kwalitatief en mooi eindresultaat.

Bedrijven

Het schilderwerk van uw bedrijfspand moet zowel binnen als buiten piekfijn in orde zijn, het is tenslotte het eerste visitekaartje dat u afgeeft!

VVE’s

Als alle huizen in de straat of appartementen op één rij dezelfde kwaliteit schilderwerk laten zien, dan pas is de straat af!

Kwaliteit met garantie

Een schilder nodig? Dan belt u Gebroeders de Wit. Want al 45 jaar staan deze schilders bekend om hoogstaand schilderwerk. Goed geschoolde schilders met passie voor het vak die elk gegarandeerde kwaliteit leveren. Of het nu gaat om onderdelen van een gebouw, de kozijnen, boeidelen of deuren, wij maken uw huis of bedrijf, binnen en buiten weer mooi en bestand tegen weer en wind! Van plint tot plafond, van hout tot metaal, Gebroeders de Wit zijn vakmannen, met de garantie voor kwaliteit!

Wat zeggen onze klanten?

Gebr. De Wit is zeer flexibel en levert goed werk. De mensen zijn beleefd en ik vertrouw ze een tijdelijke sleutel tot het huis zeker toe.”

Frank - Bussum

Wij hebben heel goed samengewerkt met de mannen van Gebr. De Wit. Ze werkten heel nauwkeurig en netjes, kwamen hun afspraken na en communiceerden op een prettige manier. Vakmannen met hart voor hun werk en hun klanten!

Martin - Utrecht