;

Behangen en wandafwerking

Natuurlijk kan overal verf overheen, maar als wij vinden dat met behang een beter resultaat behaald wordt, of de wand wat ons betreft eerst een behandeling nodig heeft voordat het schilderwerk gaat plaatsvinden, dan zullen we u hierover van advies voorzien. En dat niet alleen, wij behangen ook!

Ook voor kleuradvies kunt u bij ons terecht. Wij houden rekening met uw vloer, de wandafwerking, uw interieur en uw eigen goede smaak. Wij beschikken bovendien over professionele kleurenwaaiers, zodat we u van een professioneel en volledig advies kunnen voorzien om tot een mooi resultaat te komen.

Één van onze specialisaties is het gebruik van glasvezelproducten die voor bijzondere mogelijkheden zorgen. Het gebruik van glasvezelwandeffecten in woonkamers, wachtkamers of trappenhuizen wordt vaak toegepast voor het herstellen van slechte wanden en om scheuren en bladders tegen te gaan. Het gebruik hiervan geeft een verbluffend mooi eindresultaat.

Wij kiezen voor duurzaamheid, zowel binnen als buiten. Want als je met duurzame producten werkt, weet je dat het eindresultaat optimaal is en ook voor wandafwerking gaan wij voor de hoogst haalbare kwaliteit! Daag ons uit met uw speciale wensen.

Bel: 035 – 52 53 503

Vraag een offerte

Schilderwerk

Binnen- en buitenschilderwerk, alle ondergronden, groot of klein, wij leveren continu kwaliteit en hoogstaand schilderwerk.

Behangen

Ook voor behang en wandafwerking draaien wij onze hand niet om en krijg je een kwalitatief en mooi eindresultaat.

Bedrijven

Het schilderwerk van uw bedrijfspand moet zowel binnen als buiten piekfijn in orde zijn, het is tenslotte het eerste visitekaartje dat u afgeeft!

VVE’s

Als alle huizen in de straat of appartementen op één rij dezelfde kwaliteit schilderwerk laten zien, dan pas is de straat af!

Kwaliteit met garantie

Een schilder nodig? Dan belt u Gebroeders de Wit. Want al 45 jaar staan deze schilders bekend om hoogstaand schilderwerk. Goed geschoolde schilders met passie voor het vak die elk gegarandeerde kwaliteit leveren. Of het nu gaat om onderdelen van een gebouw, de kozijnen, boeidelen of deuren, wij maken uw huis of bedrijf, binnen en buiten weer mooi en bestand tegen weer en wind! Van plint tot plafond, van hout tot metaal, Gebroeders de Wit zijn vakmannen, met de garantie voor kwaliteit!

Wat zeggen onze klanten?

Gebr. De Wit is zeer flexibel en levert goed werk. De mensen zijn beleefd en ik vertrouw ze een tijdelijke sleutel tot het huis zeker toe.”

Frank - Bussum

Wij hebben heel goed samengewerkt met de mannen van Gebr. De Wit. Ze werkten heel nauwkeurig en netjes, kwamen hun afspraken na en communiceerden op een prettige manier. Vakmannen met hart voor hun werk en hun klanten!

Martin - Utrecht