;

Schilderwerken

Uw huis, kantoor of bedrijfspand weer een nieuw uiterlijk geven? Daar wordt u vrolijk van toch? Buiten krijgt uw huis weer het aanzien dat het verdient en binnen voelt u zich weer helemaal thuis. Wij verzorgen dit graag voor u en leveren hoogstaande kwaliteit. Bovendien gebruiken wij milieuvriendelijke producten, zodat u en uw omgeving, maar ook onze medewerkers veilig binnen kunnen ademen.

Exclusief schilderwerk in hoogglans zijde en matlakken.

Het restaureren van plafonds en oude sierornamenten en lijsten.
Het restaureren van paneeldeuren en kozijnen.

Buiten
Kwaliteit is waar we voor staan en niet alleen in het schilderwerk. Als wij voor u aan de slag gaan, controleren we ook uw houtwerk en behandelen we dit met dezelfde zorgvuldigheid als het schilderwerk. Als er ook maar iets aan mankeert, dan overleggen we dit met u en worden de oude slechte delen vervangen. Bovendien zullen wij er met onze producten zorg voor dragen dat er op geen enkele manier houtrot kan ontstaan. En als alles af is, dan ruimen we zelfs nog de zelden voorkomende gemiste spetter verf op het raam of de vloer voor u op. Uw huis wordt zowel buiten als binnen opgeleverd om door een ringetje te halen!

Bel: 035 – 52 53 503

Vraag een offerte

Schilderwerk

Binnen- en buitenschilderwerk, alle ondergronden, groot of klein, wij leveren continu kwaliteit en hoogstaand schilderwerk.

Behangen

Ook voor behang en wandafwerking draaien wij onze hand niet om en krijg je een kwalitatief en mooi eindresultaat.

Bedrijven

Het schilderwerk van uw bedrijfspand moet zowel binnen als buiten piekfijn in orde zijn, het is tenslotte het eerste visitekaartje dat u afgeeft!

VVE’s

Als alle huizen in de straat of appartementen op één rij dezelfde kwaliteit schilderwerk laten zien, dan pas is de straat af!

Kwaliteit met garantie

Een schilder nodig? Dan belt u Gebroeders de Wit. Want al 45 jaar staan deze schilders bekend om hoogstaand schilderwerk. Goed geschoolde schilders met passie voor het vak die elk gegarandeerde kwaliteit leveren. Of het nu gaat om onderdelen van een gebouw, de kozijnen, boeidelen of deuren, wij maken uw huis of bedrijf, binnen en buiten weer mooi en bestand tegen weer en wind! Van plint tot plafond, van hout tot metaal, Gebroeders de Wit zijn vakmannen, met de garantie voor kwaliteit!

Wat zeggen onze klanten?

Gebr. De Wit is zeer flexibel en levert goed werk. De mensen zijn beleefd en ik vertrouw ze een tijdelijke sleutel tot het huis zeker toe.”

Frank - Bussum

Wij hebben heel goed samengewerkt met de mannen van Gebr. De Wit. Ze werkten heel nauwkeurig en netjes, kwamen hun afspraken na en communiceerden op een prettige manier. Vakmannen met hart voor hun werk en hun klanten!

Martin - Utrecht