Schilderwerken

Uw huis, kantoor of bedrijfspand weer een nieuw uiterlijk geven? Daar wordt u vrolijk van toch? Buiten krijgt uw huis weer het aanzien dat het verdient en binnen voelt u zich weer helemaal thuis. Wij verzorgen dit graag voor u en leveren hoogstaande kwaliteit. Bovendien gebruiken wij milieuvriendelijke producten, zodat u en uw omgeving, maar ook onze medewerkers veilig binnen kunnen ademen.

Exclusief schilderwerk in hoogglans zijde en matlakken.
Het restaureren van plafonds en oude sierornamenten en lijsten.
Het restaureren van paneeldeuren en kozijnen.

Buiten

Kwaliteit is waar we voor staan en niet alleen in het schilderwerk. Als wij voor u aan de slag gaan, controleren we ook uw houtwerk en behandelen we dit met dezelfde zorgvuldigheid als het schilderwerk. Als er ook maar iets aan mankeert, dan overleggen we dit met u en worden de oude slechte delen vervangen. Bovendien zullen wij er met onze producten zorg voor dragen dat er op geen enkele manier houtrot kan ontstaan. En als alles af is, dan ruimen we zelfs nog de zelden voorkomende gemiste spetter verf op het raam of de vloer voor u op. Uw huis wordt zowel buiten als binnen opgeleverd om door een ringetje te halen!

Schilderwerk

Binnen- en buitenschilderwerk, alle ondergronden, groot of klein, wij leveren continu kwaliteit en hoogstaand schilderwerk.

Behangen

Ook voor behang en wandafwerking draaien wij onze hand niet om en krijg je een kwalitatief en mooi eindresultaat.

Bedrijven

De buitenkant van uw bedrijfspand moet piekfijn in orde zijn.
Het is tenslotte het eerste visitekaartje dat u afgeeft!

VVE’s

Als alle huizen in de straat of appartementen op één rij dezelfde kwaliteit schilderwerk laten zien, dan pas is de straat af!

Kwaliteit met garantie

Sikkens QualityPainters
Onderhoud Nl Garantie

Langdurig onderhoud van uw huis is meer dan een likje verf. Wij zijn zogeheten Quality Painters. Dit keurmerk wordt gegeven aan vakmannen met de juiste diploma’s en voldoende ervaring. Bovendien bieden wij de OnderhoudNL
garantie. Hierdoor krijgt u optimale zekerheid en de garantie van betrouwbare vakmensen. Lees Meer

Wat zeggen onze klanten?

Peter uit Amersfoort: “Prima werk geleverd. Vakmannen die ook tijdig aangeven dat stucwerk niet alleen met schilderwerk hersteld kan worden. Keurig vooraf een prijsopgave. Geen verrassingen en alles strak in de lak!”

Martin uit Utrecht: “Wij hebben heel goed samengewerkt met de mannen van Gebr. De Wit. Ze werkten heel nauwkeurig en netjes, kwamen hun afspraken na en communiceerden op een prettige manier. Vakmannen met hart voor hun werk en hun klanten!”

Recente opdrachten

Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 12 in /customers/7/7/7/gebrdewit.nl/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer_theme/include/classes/shortcodes/vc-basic-grid.php on line 175